45 plussen

V. V. O. M. A. B.
 Bezoek ons op Facebook!


 

 

 

 Welkom op de totaal vernieuwde site van de 45 plussen een aantal zaken zijn het zelfde sommige nieuw, en de  site is ook leesbaar op je mobiel.


WOORDEN DIE SPREKEN

Hebben de dieren eigenlijk wel wat te vertellen bij de Partij van de Dieren?  ze worden namelijk verbannen door deze partij in het Nederlands, alsof ze niet bestaan, na een klacht van een van de dik betaalde leden van deze partij werd een beleidsstuk van naam veranderd van twee vliegen in één klap, naar banen groen voor groen o.i.d., als het maar genderneutraal voldoet aan de eisen van Me – Too, zei de walvis, ik ben geen vis en ik eet ook niet van de "walletjes" en m'n nicht de potvis is ook niet blij, trouwens verwacht binnenkort wel protesten bij de mieren, want dit is wel mierenneuken.

Alsof een lid van de PvdD nooit een vlieg of mug platslaat, maar dat is dan weer muggenzifterij en maak ik van een mug een olifant. Mijn god wat een gedoe, dat zal ook wel niet mogen want da’s te christelijk en beledig ik  de Islam, tjonge ieder huisje heeft zijn kruisje, tjeetje, sorry weer beide te christelijk. Tjeetje is Je zus maar dan beledig de CU weer. Ik word zo moe van deze groeperingen, maar we moeten oppassen, met al die politieke correctheid over dieren, genderneutralen, Islam en Me -Too,

Ik denk wel eens, een ezel in het gemeen, maar dat mag niet want dat is dieren mishandeling en uiteraard niet geheel neutraal, want dit geld voor ezelinnen en ook muilezels, die beide blij mogen zijn dat ze niet als een paard achter de wagen worden gespannen en moeten werken als een os. Ja, de PvdD blijft een vreemde een in de bijt, en met dit soort opmerkingen ben je al snel het haasje, gelukkig bijten blaffende honden niet, en als ze slapen maken we ze niet wakker, want wanneer twee honden vechten om een been gaat, precies.

De oefeningen bij het leger moeten ook aangepast worden want tijgeren wordt natuurlijk een probleem en voor de Politie een deur in rammen?, in kraamwachtkamers komen stoelen waar je in wordt vastgebonden, want ijsberen is uit den boze, iets uitvogelen mag niet meer, Albert Heijn reclame wordt aan banden gelegd want Hamsteren, hoe verzin je het. Beroepen sterven uit in de visserij want hoe zit  het met vissen? En zeg niet dat ik onzin uitkraai, dat is niet zo, ben misschien wat  kattig.

Zo zie je maar als de kat van huis is, wordt hij, als hij/zij/het/ op het spek gebonden en Marianne is natuurlijk geen poes die zonder handschoenen kan worden aangepakt. Maar intussen maakt ze rare sprongen. Bij de laatste bijeenkomst van de PvdD was er geen kip, dus werd de koe bij de horens gepakt.  En worden gezegdes en woorden, met en over dieren verbannen door de PvdD. U vraagt zich natuurlijk af waarom steeds deze afkorting, tja het woord dieren wordt wat ongemakkelijk in het gebruik. Aangezien ze bij deze partij redeneren als een kip zonder kop.

Ben het wel met ze eens dat je de put eerder moet dempen, in ieder geval voor voordat het kalf verdrinkt. Ik blijf voorzichtig maar heb toch het idee dat we het paard van Troje hebben binnengehaald en daarmee op het verkeerde paard hebben gewed. In de tweede kamer zitten ze hoog te paard , maar let op ze vallen van het paard, ook al mogen we ze niet in de bek kijken. Wij Nederlanders zijn net schapen je weet wel één over de dam de rest volgt en we gaan met velen, mak het hok in, en daardoor wordt de vis duur betaald en dat vergt van de visserij veel opoffering, we doen geen vlieg kwaad, wij pechvogels.

En ik, ach kijk de kat uit de boom en noem volgende keer weer naam en paard, maar oppassen dat we de huid niet verkopen voordat de beer geschoten is, ook al mag dat laatste weer niet. Ik probeer zeker de samenleving niet te mollen en probeer doe boel niet te ontwrichten, maar bij de muis van de computer heb mijn vraagtekens is dit dieronvriendelijk.  

Ik stop met mekkeren, de woorden gieren door mijn hoofd, ik ga een uiltje knappen.  

Kopjes van


Xenophanes 


  

Reageren op de Column en HITW

Dirk (Opa) van der leeden
02-01-18 11:52:26
voor iedereen een gelukkig maar vooral gezond 2018, namens Opa en Oma van der Leeden
John
10-11-17 22:13:26
Geweldig

  VREDENBURCH NIEUWS